Min idrett

Informasjon om "Min Idrett"

KMCK

Som medlem kan du nå selv ajourføre informasjon om adresse, telefonnummer

og e-post i Min Idrett. Endringene du gjør der vil brukes av motorsporten og

eventuelle andre idretter som bruker NIF sine løsninger. Konkurranser og

lisenser håndteres i NMFs eget system SAS.


Hvordan komme i gang?


Hvis du ikke har logget inn i Min Idrett før, må du begynne med å registrere deg

som en ny bruker. Vi har overført informasjon om de aller fleste personene fra

det forrige IT-systemet, men for å logge inn første gang inn må du identifisere

deg med fødselsnummer, e-post og mobilnummer. Dette er nødvendig for at

idretten skal vite nøyaktig hvem du er, og for å unngå at en person er registrert

flere ganger. Gå til itinfo.nif.no hvis du vil lese mer om dette.


For å registrere deg som ny bruker, gå til www.minidrett.no og trykk ny bruker.  Se forøvrig påloggingsvindu nederst på denne siden.


Video om Min Idrett: Min Idrett video


Video om å opprette en ny bruker: Ny bruker video


Lisensveiledning : Lisens


Brukerveiledning til Min Idrett: Brukerveiledninger


 


FAQ


Jeg har fått epost fra NIF om Min Idrett, Skal jeg gjennomføre registreringen og bekreftelse av mitt personnummer i min idrett?

JA. for at man skal få tilgang til systemene må man bekrefte hvem man er med personnummer EN gang. Dette gjøres ved at Idretten oppretter en sikker tunnel til BuyPass som igjen gjør ett oppslag mot folkeregisteret. Personnummeret blir ikke lagret, men hjelper datasystemet å fjerne dubletter i databasen.


 

Når kan vi logge på Klubbadmin og legge opp kontingent og treningsavgift for 2015?


     For å få tilgang til Klubbadmin må man stå registrert formelt som leder eller medlemsansvarlig for klubben, derfor må hver klubb be om tilgang separat. Vi kommer med ytterligere informasjon om hvordan man får tilgang i de første ukene av 2015.Når blir lisenser for 2015 sendt ut?


     Lisenser i det nye systemet blir ikke sendt ut på epost slik som tidligere. Etter å ha gjennomført registreringen i Min Idrett, kan man logge på i SAS for å kjøpe lisens der. Frem til denne løsningen er lansert vil lisens for 2014 gjelde frem til 1. mars 2015. For de som skal ha internasjonal lisens og som skal konkurrere i utlandet i tidsrommet frem til 1. februar må man ta kontakt med lisensavdelingen hos NMF for å gjøre en manuell bestilling.Jeg har søkt om lisens for 2015, og har ikke hatt lisens tidligere. Må jeg vente med å kjøre frem til 1.februar?


     Nei, dersom ikke har hatt lisens tidligere og du har søkt om ny utøverlisens, vil søknaden behandles på vanlig vis. og ny lisens vil kunne kjøpes i det nye systemet etter 1. februar. Dersom du skal kjøre konkurranse i tidsrommet før ny lisens kan kjøpes kan du ta kontakt med lisensavdelingen.


 

Jeg har logget på min idrett og finner ikke mine kompetanser


                NMF har endret og slått sammen noen kompetanser, og innført lisenser for alle typer funksjonærer. Kompetansene man tilegner seg gjennom kurs eller praksis registreres i idrettensdatabase og blir blant annet brukt som premiss for å løse enkelte lisenser. Dette betyr at dersom du har hatt Aktivitetslederkompetanse i en eller flere motorsykkelgrener har denne nå blitt konvertert til aktivitetsleder MC/SS. Enkelte andre kompetanser er ikke medtatt i importen da NMF reviderer mange av sine utdanninger i skrivende stund.


 

Mer informasjon kommer


Så snart de siste detaljene er på plass i innføringsprosjektet, sender vi ut mer informasjon om konkuransesystemet. Da får dere også linker til nettsider for å ta i bruk løsningen. I mellomtiden kan du kontakte oss på nmf@nmfsport.no hvis du har spørsmål.


 

Kristiansund Motocrossklubb, Postboks 6529, FREI

E-post klubb: post@kmck.no

Copyright  © All Rights Reserved kmck